• 11-1

tala fou

O le talatuu o Louis Vuitton hardcase e toe fa'afo'i le itu o le fale i femalagaiga

Afai e mafai ona toe faia tala, afai e mafai ona pasi atu lagona, e taua le tausia o le taavale o nei mea uma, e pei o se ki.Fa'alavelave masani e tupu mai ai le ola fou, o se va'a malepelepe se'i tatou molimauina le tala, ae toe fa'afo'isia fo'i le olaga o tagata i lena taimi, fa'apea fo'i ma tagata i luga o le va'aiga e malaga tatau LOUIS VUITTON pusa malo......

wunsd (1)

I le ata tifaga "Titanic" i totonu, mai le sami i fafo o le saogalemu, tatala ina ua uma le faalavelave na maua ai se tala faagaeetia, o le faamoemoega o le leoleo e tatau ona maofa le lalolagi atoa.

wunsd (2)

Titanic

O Hollywood sa avea ma meafaigaluega i le fausiaina o Louis Vuitton "Faaali mai ia te Aʻu Lau Atopau ma O Le a Ou Taʻu Atu O Ai Oe" i le 1921. "(O le atopaʻu o se faailoga o lou faasinomaga)" o se faʻaupuga faʻasalalauga masani.Faatasi ai ma le faʻaalia soo o pusa malo i ata tifaga, o le amanaʻia e tagata lautele o le faiga o le "vaʻaia o se tagata i le vaʻaia o se atopaʻu" ua faʻamalosia.

wunsd (3)

Se Vaaiga i le Fasioti

007 o le sui o le alii.O taimi uma lava e alu ai i fafo, o loʻo ia ofuina le ofu sili ona lelei o le lalolagi, o fea la e natia ai e Bond ana mea faigaluega?

I tua i le View to A Kill, na alu ai le James Bond a Roger Moore i se misiona e suʻesuʻe se togafiti faʻatauvaʻa solofanua, ma o ana mea faʻataʻitaʻi sa teuina i totonu o se atopaʻu Louis Vuitton.

wunsd (4)

O le Fa'ataulāitu a Oz

I le Wizard of Oz, LV atopaʻu e mafai ona laveaʻiina tagata i taimi faigata, e sili atu le aoga nai lo le vaʻa ola.E fa'afefea ona e le fa'atauina se atopa'u fa'amaufa'ailoga lelei ma le susu?

Mulimuli ane, o le pusa malo na amata ona laʻititi ma sili atu ona feaveaʻi, sili atu ona fetaui mo teine ​​faʻalelei.

Ua avea fo'i atopau ma fa'aosofiaga mo le fa'aputuga fou o ato a Louis Vuitton, fa'atasi ai ma le fa'atonu o le foafoa o Nicolas Ghesquiere o lo'o fa'aogaina le pusa ata o le 1929 e fai ma fa'aosofiaga mo le pusa fou a le Petite Malle mo AUTUMN/taumalulu 2014.

O le Petite Malle na ou faʻatau muamua o se mini.

wunsd (5)

O aʻu foi o se tagata faimalaga fiafia.Sa ou manatu i taimi uma o le faimalaga e uiga i le alu i fafo e suʻesuʻe le lalolagi.Mulimuli ane, na ou iloa ai e tusa lava po o le a le mamao ou te alu i ai, sa ou sailia pea se lagona o loʻu loto, o lona uiga, o se lagona o le aiga.

https://www.luxuryhardbox.com/cotteville-40-hard-box-product/

Ma o Louis Vuitton e sili ona lelei i le fatuina o lena lagona o le auai.Afai e te fia iloa e pei o aʻu ma e te fiafia i le teuteuina o lou fale, fiafia i le aafiaga o le ofaga.Mulimuli mai ia te au i le Beijing Chuanshan Academy.

I le ogatotonu o le lotoa, e mafai ona e vaʻaia ai le "Eiffel Tower" na faia i le tele o pusa malo, o le mea moni o se faʻaaloalo i le malaga muamua a Louis Vuitton.

I le taimi nei i le olaga i aso taitasi, e mafai lava ona tatou vaʻaia le tele o tagata faʻamanuiaina o loʻo faʻaogaina pusa malosi LV, o se faʻailoga o le faʻasinomaga ma le lelei.Matou te naunau e tuʻuina atu auaunaga mo le tele o tagata, ina ia le toe avea mea taugata ma se miti mamao.Faʻafeiloaʻi i laʻu itulau fale, lea matou te tuʻuina atu ai se faasologa o pusa malo

wunsd (7)
wunsd (8)

Taimi meli: Iuni-11-2022